Villa Anna

De villa is het belangrijkste gebouw op het Domaine. Het is een prachtig huis uit ca. 1870 met hoge plafonds, die op de begane grond nog het originele stucwerk bevatten. Elke verdieping is ca. 100 m2.  Op de bel-etage bevinden zich de zit- en eetkamer, een moderne, grote keuken, een bijkeuken (linnenkamer met wasmachine en droger), een slaapkamer en badkamer. Vanuit de zit- en eetkamer bereik je de veranda van waar je een prachtig uitzicht hebt over het Bourgondische landschap. Alle drie de kamers op de begane grond hebben nog de oorspronkelijke open haard (werkend) met marmeren schouw. De eerste verdieping biedt drie comfortabele slaapkamers (twee met oorspronkelijke marmeren schouw), een badkamer en nog een tweede keuken.

Twee slaapkamers, waaronder de master bed room (6,5 m x 4,5 m), geven toegang tot het balkon met indrukwekkend uitzicht.

De tweede verdieping is de zolder. Het open deel daarvan is gereserveerd voor een spelletjestafel, een poolbiljart en een bibliotheek. Ernaast is een filmzaal gecreëerd waar je heerlijk languit van je eigen films kunt genieten op een groot scherm (beamer). En wat vroeger de dienstbodekamer op zolder was, is nu een knusse slaapkamer met annex privé badkamer. Villa Anna is met vier ruimtes onderkelderd. De kelder heeft een ruime stahoogte. In de kelder is een fitnessruimte gerealiseerd, een houtopslag, werkplaats en opslagruimte.